KROPP I OBALANS

Swish Epassi Klarna

Vad tycker Våra kunder

På vår Boka Direkt finns över 450 st omdömen

Klicka på Boka Knappen så kan ni läsa dom

Agneta Sjödin

Agneta Sjödin

Jag har alltid eftersträvat balans och hälsa som för mig är en helhet av bra kost, träning, sunda tankar och goda relationer. Jag är väldigt tacksam över att mina och Pias vägar korsades. Jag fick snabbt stort förtroende för henne och den kunskap hon har utifrån egna erfarenheter. I den scanning hon gjorde kom vi fram till vilka vitaminer och mineraler som skulle bidra till balans och ökat välmående hos mig. Efter att ha följt hennes sammanställning så har jag inte bara känt mig piggar, fått bättre sömn. Min hy, hår och naglar mår fantastiskt och min psoriasis i hårbotten har minskatt radikalt. Min kropp känns mycket mer balanserad både mentalt och fysiskt. Jag mår väldigt bra väldigt många fler dagar i månaden om jag säger så. Jag är i övergångsåldern och även om jag behöver ta östrogen för mina besvär så känner jag att den rätta doseringen av de vitaminer och mineraler jag behövde mer av, har bidragit ytterligare till ökad glädje och livslust.

Nina Söderquist

Nina Söderquist

Min upplevelsen hos "Kropp i obalans" kan sammanfattas med ett ord: FANTASTISKT!!! Att träffa Pia och göra denna bodyscan var som att lyfta ett ok från mina axlar. Tack gode gud, Jag håller inte på att bli tokig eller att dö. Det finns en logisk förklaring till varför jag känner och mår som jag gör – Å det bästa, DET GÅR ATT FÖRÄNDRA så jag kan må bättre! Jag har fått en tydlig bild av hur min kropp och min hjärna mår. Många pusselbitar har fallit på plats och jag har fått en klok och bra strategi om hur jag ska komma framåt, vilka förändringar jag bör göra och vad jag ska tänka på. Kommer å det varmaste att rekommendera denna behandling hos Pia på "Kropp i obalans" till alla jag möter och kan inte vänta tills jag får möta denna kloka och kärleksfulla kvinna igen!

Sofia Bergk

Sofia Bergk

”I maj 2018 brakade jag med dunder och brak in i den där berömde väggen. Jag var uttömd på energi, orkeslös, kraftlös, utmattad, deprimerad, ångestfylld och skamfylld. Det enda jag ville var att sova, sova, sova. Men förutom psykiska symtom hade jag dessutom märkliga fysiska symtom. Jag hade sår i mungiporna som inte läkte. Jag hade eksem och utslag över hela kroppen. Jag hade ständig molande huvudvärk. Jag kände mig svimfärdig mest hela tiden och jag hade en märklig känsla av att jag liksom inte var i min egen kropp…

Jag blev sjukskriven och fick ta alla möjliga blodprover för att kolla upp hur det stod till. Men jag blev minst sagt förvånad när jag fick provsvaren och läkaren menade på att alla mina värden såg strålande ut. Enligt läkaren så fanns det absolut inga brister på något sätt som kunde förklara alla mina symtom.

Jag har alltid varit en sökare och min magkänsla sa mig att det här inte kunde stämma. Så jag fortsatte att ivrigt söka efter alternativ. Och det var då jag hittade Pia på Kroppiobalans! I dag är jag så otroligt tacksam över att jag fick kontakt med Pia!

Tack vara Pia och hennes fantastiska apparat Es-Teck Scanning så fick jag svart på vitt att jag hade flera stora brister i kroppen. Redan två veckor efter att jag börjat ta terapeutiska doser av kosttillskotten som Pia rekommenderat mig så märkte jag makalösa förändringar – min energi kom tillbaka, jag orkade mer, huvudvärken försvann, såren i mungiporna läkte, den otäcka känslan av att känna mig svimfärdig och utanför min kropp försvann! Mitt sinne kändes lättare! Det var som sådan total skillnad!

Tack vare Pia och hennes fantsiska behandlingsmetod så har jag kunnat förverkliga en stor dröm som jag tidigare knappt vågade drömma om! I dag har jag startat företaget The Tapping Heart AB och jag är i dag utbildad till Livsstilscoach, kostrådgivare, mindfulnessinstruktör och EFT (Emotional Freedom Techniques) som kan sänka stressnivån och läka minnen. Jag har insett att vi behöver ha ett holistiskt tankesätt för att hitta vägen till ett långsiktigt välmående. Om du vill läsa mer om EFT och hur det kan förändra ditt liv så är du välkommen att besöka min hemsida: www.thetappingheart.se
Foto:Emelie Bernborg Varma hälsningar

Sofia Bergk”

Mattiaz Björling

Mattiaz Björling 29 år Artist och medieprofil. Make up artist och Frisör.

Jag fick diagnosen ADHD som liten. Det blev min superkraft, men åren gick och jag blev ofta sjuk och deprimerad. Jag har alltid haft svårt att stanna upp. Gasen är alltid i botten. Jag lyssnade aldrig på kroppen signaler.

Jag fick beroendeframkallade mediciner som gjorde så att det blev bra för stunden. In och ut på sjukhus under alla år. Psykologer hjälpte inte heller. I början på 2016 sa min kropp ifrån på riktigt. Hela kroppen svullnade upp av en allergichock. Kunde inte andas. Läkarna gav mig adrenalin och kunde inte förstå vad det kom ifrån? Jag var så trasig. Hade ont överallt. Brakade totalt in i väggen ångest och sömnbrist. Jag var levande och samtidigt död.

Jag blev tipsad om Kropp i obalans. Jag gick in på hemsidan. Bokade en tid. Pia förstod mig och lyssnade. ADHD medicinen skulle jag inte behöva ta. Detta är för bra för att vara sant, tänkte jag..

Jag har provat massa olika saker ifrån blåbärs kurer och Fitline innan. Om inte läkaren hittar mina fel och kan rädda mig så kan ingen. Mina värden var hemska. Började med vitaminerna och bara efter några dagar så vaknade jag till liv igen? Mitt liv blev harmoni och stressen försvann. I mina ögon är Pia den bästa "läkaren" Det är som att vara nykär. Jag kommer gå på vitaminerna livet ut. Jag rekommenderar alla att göra detta! Kommer vara evigt tacksam för att jag blev tipsad om detta.

Var inte lika dum som jag och slösa bort pengar och din dyrbara tid på sjukvården. Boka en tid för hälsan skull vi har bara en kropp

Gör något innan det är försent / Mattiaz Björling

Robin Thyrstedt

Mitt namn är Robin Thyrstedt, är född och uppvuxen i Norrköping och jag har tävlat i mountainbike i 13 år.

Dem senaste åren har jag varit aktuell för landslaget och har 8 SM medaljer i bagaget.

När jag sökte hjälp hos "Kropp i Obalans" så var det för att få en jämnare säsong genom att minska sjukdagarna och effektivisera min träning! Redan några dagar märkte jag skillnad på hur min kropp kändes genom bland annat att jag sov mycket bättre än tidigare.

Kan varmt rekommendera en scanning hos "Kropp i obalans" till alla mellan "soffsittare" och elitidrottare!

Med vänlig hälsning, Robin Thyrstedt.

Madelene Nord

Jag har under två års tid haft stora problem med min kropp, och då framförallt med benen, när jag tränar. Konstant mjölksyra i benen och en tung och orkeslös kropp är vad jag upplevt på i princip varenda träningspass, vilket blivit väldigt jobbigt i längden då jag elitsatsar på min idrott och tränar många timmar varje vecka. Jag har stått still i min utveckling under en väldigt lång tid och stått och stampat på samma ställe, enda tills dess att jag fick komma till Pia på Kropp i Obalans. Redan en vecka efter besöket började det hända saker. Jag fick bland annat tillbaka min mensturation, vilket jag inte kunnat få själv på över 3 års tid utan extra tillskott av östrogen. Jag började uppleva en annan form av energi i kroppen och musklerna, en energi jag inte känt på riktigt, riktigt länge. Så tack så supermycket för hjälpen, det var verkligen guld värt!! /Elitsatsande draghundsförare och längdskidåkerska, Madelene Nord

1
    1
    Din varukorg